Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geca Eximco
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri de exterior
Brand
ALUMINIU
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara.
Rulourile din aluminiu sunt o bariera termica foarte eficienta.

Ele previn incalzirea geamurilor si implicit incalzirea spatiului interior (o parte din energia termica absorbita de geamuri e degaja in interiorul camerei). Sistemele de umbrire exterioare sunt de doua ori mai eficiente din punct de vedere al protectiei termice decat cele interioare. Sistemele exterioare au un coeficient de transmitere a radiatiilor solare de 0.3 fata de 0.6 cat au sistemele interioare.

Previn pierderile de caldura pe timpul iernii
40% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre. In anotimpul rece rulourile pastreaza caldura in camera datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica (un excelent termoizolator) Intre covorul de lamele si geam se creeaza un strat de aer cu temperatura constanta care actioneaza ca o bariera termica reducand la jumatate transferul termic al ferestrelor.

Rulourile protejeaja ferestrele de ploaie, vant, viscol sau grindina.

Impiedica patrunderea zgomotelor de afara:
Rulourile din aluminiu reduc transferul sonor dintre exterior si interior cu 10 db (de exemplu nivelul de zgomot dintr-o camera fara rulouri, aflata la 15 m de un drum cu trafic intens este egal cu nivelul de zgomot dintr-o camera cu rulouri aflata la 5 m de acelasi drum).
* Asigura obscuritatea necesara unui somn odihnitor
Capacitatea de refacere a organismului in timpul somnului este stimulata de gradul de intuneric. Iluminatul stradal, reclamele luminoase si alte surse externe de lumina afecteaza in mod negativ aceasta capacitate. Rulourile din aluminiu au rolul de a bloca complet lumina atunci cand dormim, asigurandu-ne un somn cu adevarat benefic.
  * Rulourile din aluminiu asigura intimitatea caminului, protejandu-ne de priviri indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau o locuinta vecina.
  * Accesoriarea cu elemente de siguranta (broasca cu cheie sau bolturi de blocare pe ultima lamela) nu permite fortarea rulourilor din exterior.
  * Aluminiul nu retine ultra-violetele si astfel, vopseaua cu care e acoperit nu-si pierde proprietatile prin expunere indelungata la actiunea acestor raze (nu se decoloreaza).
Aceasta calitate a aluminiului face posibila vopsirea lamelelor in orice culoare si asigura rulourilor o paleta cromatica larga si o estetica variata si usor adaptabila oricarei arhitecturi.
  * Actionarea rulourilor poate fi cu panglica, cu manivela, cu telecomanda sau actionare electrica cu buton.
Din Gura in Gura
Alte Produse